Lämpöputki - asumismukavuuden asialla

Hintalupaus

Haluamme erottua muista putkiliikkeistä selkeämmällä hinnoittelulla. Meillä et maksa turhista kilometreistä ja tukkukäynneistä, eikä laskulta löydy yllätyskuluja. Saat aina halutessasi etukäteen sitovan hinnan.

‘’Teimme omakotitaloomme laajennusta, johon halusimme uudet wc-tilat ja yhden vesipostin lisää. Lämpöputken asentaja tuli paikalle jo remontin alkuvaiheessa ja kertoi asiantuntevasti kuinka putket asennettaisiin. Kahden käyntikerran jälkeen kaikki sovittu oli tehty.’’

- Anja 45, Hämeenlinna

Koko kodin putkityöt

Alkaako kotisi putkiston ikä painaa päälle tai oletko rakentamassa uutta taloa? Isompi remontti kartoitetaan paikanpäällä ja suunnittelemme sekä teemme hinta- ja aikatauluarviot työstä. Soita tai jätä tarjouspyyntö

 

Kylpyhuoneremontin putkityöt

Putkimies kannattaa soittaa paikalle jo kylpyhuoneremonttia suunnitellessa, tällöin putkityöt saadaan sovittua aikataulullisesti myös muiden mahdolllisten urakoitsijoiden kanssa. Esimerkiksi vesipisteiden siirrot tai muut muutostyöt olisi hyvä käydä läpi putkimiehen kanssa jo ennen varsinaisten purkutöiden aloittamista.

Autamme myös muiden remonttien yhteydessä, kuten keittiöremontin putkityöt, lämmityspatterien siirrot jne

 

Lämminvesivaraajan vaihto

Vuotaako vanha lämminvesivaraajasi? Loppuuko suihkussa lämmin vesi kesken? Asennamme alle päivässä uuden varaajan vanhan tilalle ja viemme sen puolestasi kierrätettäväksi. Kauttamme saat tarpeisiisi sopivan varaajan, katsotaan yhdessä paras vaihtoehto.

Kauttamme saat kotimaisilta valmistajilta laadukkaat ja energiatehokkaat Jäspi- ja Haato-varaajat. Kysy myös muista merkeistä.

Sitovan hintatarjouksen saat halutessasi etukäteen puhelimitse tai tarjouspyyntölomakkeella.

 

Patteriventtiilien vaihto

Onko kodissasi kylmä? Onko osa huoneista kylmiä ja osa lämpimiä? Pantteriventtiilit tulisi uusia 15-20 vuoden välein. Patteriventtiilit ajallaan vaihtamalla kotisi lämpö jakautuu huoneiden kesken tasaisemmin ja patterien lämmitystehon noustessa kotisi on mukavan lämmin. Vanhat venttiilit ja venttiilien liitäntäosat ovat myös vuotoriski, pienikin vuoto voi pitkään jatkuessaan aiheuttaa mittavan kosteusvaurion. Uusimalla patteriventtiilit ja termostaatit ajallaan pidät kotisi kunnossa.

 

Pienet asennustyöt ja lvi-huolto

Tiputtaako keittiön hana? Jäikö suihkun hanasta kahva käteen? Teemme kaikki pienetkin asennustyöt. Tiesitkö, että vuotava wc-istuin voi pahimmillaan aiheuttaa tuhansien eurojen vesilaskun? Kauttamme saat laadukkaat vesikalusteet, mm. Oras, Hansgrohe ja IDO.