Käyttövesiremontti suunnittelusta toteutukseen. Remontti valmiiksi muutamassa päivässä. Tilaa ammattilainen ilmaiselle kartoitukselle!

Ajoissa tehdyllä putkiremontilla saat itsellesi mielenrauhan ja vältät kalliit vesivahingon korjaustyöt.

Lämpöputkelta käyttövesiremontit Tampereen ja Hämeenlinnan alueelle.

Putkirikon syitä voi olla monia. Useimmiten putkirikko aiheutuu putken syöpymisen, mekaanisen kulutuksen tai liian kovan virtauksen vuoksi. Vuotava, rakenteissa sijaitseva putki ei varoita hajotessaan ja voi päästä aiheuttamaan laajoja vahinkoja rakenteisiin. Uudet putket asennetaan pinta-asennuksena, jolloin rakenteisiin ei jää riskikohtia.

Huolella suunniteltu ja ammattilaisten toteuttama putkiremontti nostaa kiinteistösi arvoa ja parantaa juomaveden laatua. Käyttövesiremontin kartoitus on suositeltavaa rakennuksille, jotka on rakennettu 90-luvulla tai aikaisemmin. Uudet putket ovat monikerrosputkina valmistettua komposiittia, jossa on happidiffuusiosuojaus ja hyvä lämmöneristyskyky itsessään. Toimimme aina asiakaslähtöisesti ja pyrimme tekemään uudet putket mahdollisimman lyhyellä vesikatkolla. Käyttövesiremontissa häiritsemme arkeasi mahdollisimman vähän ja tavallisesti uudet putket on asennettu omakotitaloon 2-5 päivässä

 

Putkiremontin hinta

Vallalla olevan käsityksen vastaisesti käyttövesiremontin teettäminen ja suunnittelu ei ole omakotitaloon huomattavan kallista. Tavanomainen käyttövesiremontti maksaa n. 3000-8000€ riippuen remontin laajuudesta. Remontin kokonaiskustannuksiin vaikuttavat esimerkiksi rakennuksen koko, kerrosten lukumäärä, tarvittavien läpivientien lukumäärä ja mahdollinen vesikalusteiden uusiminen. Kartoituskäynnillä tehdään yhdessä asiakkaan kanssa selvitys remonttitarpeesta ja saat halutessasi kirjallisen tarjouksen remontista.

Ammattilaisten toteutus

Putkiremonttimme tekijät ovat pitkän linjan ammattilaisia. Emme käytä asennuksissamme alihankkijoita, kaikki työmaillamme työskentelevät ovat omia työntekijöitämme, paikallisia osaajia. Käytämme asennuksissamme vain hyväksi todettuja ja luokiteltuja materiaaleja. Kaikki asennukset tehdään rakennusmääräysten mukaisesti, noudattaen hyvää rakennustapaa. Remontin valmistuttua saat kirjallisen dokumentin uusituista putkista. Työllämme on takuu, joka kattaa asennuksen lisäksi myös materiaalin.

Asiakastyytyväisyys

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme palvelua, johon he voivat olla täysin tyytyväisiä. Kartoitamme aina putkiremontin yhdessä asiakkaan kanssa ja kuulemme mielellämme myös hänen ajatuksiaan remontista. Tällaisia ovat esimerkiksi putkien sijainti, remontille toivottu ajankohta ja uusittavien vesikalusteiden mallit ja hintataso. Suojaamme kodin aina remontin ajaksi sekä siivoamme huolellisesti työn valmistuttua. Toisin kuin joillakin kilpailijoillamme, niin kutsuttu ”pakkomyynti” ei kuulu yrityksemme toimintatapoihin.

Kartoitus

Ennen putkiremontin tilaamista teemme halutessasi putkiremonttikartoituksen. Soittamalla meille tai jättämällä yhteydenottopyynnön sovimme päivän, jolloin ammattilaisemme tulevat paikalle tekemään kartoituksen. Kartoitus vie tavallisesti noin yhden tunnin. Kartoituksen aikana saat lisätietoa putkiremontista, materiaaleista, putkien sijainnista sekä halutessasi kirjallisen tarjouksen käyttövesiremontista.

Pidetään kodistasi huolta

VTT:n tekemän selvityksen mukaan 62% vesivahingoista tapahtuu omakotitaloissa. Rakenteissa sijaitsevat vanhat putket ovat merkittävä vuotoriski. Rakenteiden sisällä tapahtuva vesivuoto aiheuttaa pitkään jatkuessaan lahovaurioiden lisäksi myös homeriskin. Tekemällä ajoissa ammattilaisten kanssa putkiremontin kiinteistöösi, pidät huolta myös terveydestäsi. Ammattilaisten laadukkaasti toteuttama remontti nostaa lisäksi kiinteistösi arvoa.

Täyttämällä viereisen yhteydenottolomakkeen olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian ja tulemme halutessasi paikan päälle tekemään putkiremonttikartoituksen.